(1) PDACE CERTIFICATE OF BIRTH ¢ _

CQ WM STATE OF SOUTH CAROLI;A. F“ﬁ HD —FOT Sme Rﬁmstl'al' 0“"
unty of . Bureau of Vital Statisties 9 5) 2% 7

Townshxp of W. . State Board of Health -~

Ine. To‘m of ...... ‘"3 s chxstration District \0-76{1 .Registered Xo. ‘(f L
I Gity or . (For use of LOC&,TRei'strar)

- A
(If birth occurs In & hospital or e msn utio Zive "of Eame it na of soreet and nh}x}ﬁe'x:‘)wm‘d)

. . If child is not yet named, b}
:(2) Full Name of Child. . ALLA*C(. /. (L%.Y <o -+ 1 Supplemental réport as direcied

tion O.

! = - 7 4

b (4) Twin (5) Number in 6 3

‘(3) B.?OY ® or Triplet? order of birth \ Parents (,I%IR}AB’IA}H?E =
; Tohe answersd sely in svent of Twing or Triglels Mmie'l?%l (Name of Month) (Day) Feary
FATHER. MOTHER

{8 FULL (14) NAME BEFORE h
““Ejdé/n'wzf 0%;/ WARRIACS y

0 P O N
POSTOFFICE
OF FATHER : OF HMOTHER
EZ / LAST (:6) COLOR 2; (r7) AFE AT LA"-"I?
(10} COLOR ; ) AGET AT 9-2 co A% AT L

RACL (Y:ar's) RACE ‘Ycars)
‘12) BIRTHPLACE : : (:12) BIRTHPLACRE

Coawm;!-zf

(13 OCCUPATIO : (x9) OCCUP:TION

#20) Number of children born to . 3 (21} Number of children of this me*her
mother, including present birﬂx l ------------------ now hvi.ug, inclufding present b;rth

(}ERTIFIOATE OF ATTENDING PeiaseNeAN OLR MIDWIFE®

i(29) I hereby certify that X attendeil the birth of this child, who was . ... ST I v 7 -~ g FE. o
i on the date above stated. (Born alive or shibist) (Hour A. AL or P, AL)

(23) (Sl,fnlat‘.ure) .
(24) Statewhether Physician or Midwifef(Z5) A,_dérexh’ of Phkysiciin or Midwife

BRIV BE, Haver ersastin siBeffady anasdl Tieiewil wlee

CraEr

i e e T T

2
b
H
L
-
g
5
<
<
s
£
$
2
o
=
”n
2
!
o
]
)
2
=
=
)
-
z
.
Z .
M
5
2
$
M
H
E)
.
k)
.
A
g
L]

Given name added from A supplemens A %
tal report | (26) Witness -

- {Signamure of T’.htnew n

, 191.... ‘ ~vhen question 23 Is signcd

. : ¥ "
et et e aaaanas ez e , (27) Fited l"d..l.Q..lSly.. (28) A »

Registrar

Toenl ‘e'fiétﬂir. L

ot B RIS T

v
When th hysician or midwife, then the father, householder, ete., should make this réturn. 1!
4 & child §§§a§'§f‘e§ 23&’“?333,”{? ]rjmfst not be reported'a.s stillborn. No feport is desired of stillbirths before the
3 th month of pregnancy.

e s 7 i e o ot




